Kakvo iskustvo ćete dobiti od nas za Novu 2018?

Ove godine imamo posebno praznično iskustvo za vas. Želimo da ispratite staru godinu sa jednim fenomenalnim iskustvom i da u Novu 2018. uđete sa pozitivnim porukama koje su upućene vašem telu, umu i duši. Kako ćemo ovo zajedno izvesti?

Prvo, preporučujemo da iskustvo masaže podelite sa nekom dragom osobom. Prema karakteru osobe kojoj je poklon namenjen pažljivo birate neku od preko 20 vrsta masaža. Među njima sigurno ćete pronaći odgovarajuću masažu baš za tu osobu. Drugo, kada osoba dođe na masažu, mi smo takođe tu da prilagodimo iskustvo osobi.

Kada odaberete masažu, mi ćemo pripremiti specijalni novogodišnji vaučer, koji možete u nekom trenutku pokloniti dragoj osobi.

Kada dobije vaučer, ona nas poziva i zakazuje svoje fantastično iskustvo u terminu koji joj odgovara. Ako dolazite zajedno na duo masažu onda se dogovorite kada želite da dođete.

Nakon toga sledi ČISTO UŽIVANJE!

Vaše telo se opušta, a um se prazni od bespotrebnih i opterećujućih informacija. Masaža predaje vašem telu pozitivnu vibraciju i poruku da rasterećeni uđete u Novu 2018. Efekte osećate dugo, dugo nakon masaže.

Za početak Nove 2018. dobijate pozitivnu poruku iz medenjaka sudbine, sa kojom možete hrabno zakoračiti u nove životne pobede.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.