Kinetiko je osnovan 2010. sa namerom da se kreira centar koji bi bio posvećen svima onima koji žele da očuvaju svoje fizičko i mentalno zdravlje. Kinetico je upravo nastao iz želje da se obezbedi prostor koji bi pružio alate i atmosferu koja je potrebna da bi se ponudila profesionalna masaža najvišeg kvaliteta.

Predhodnih godina prolazili smo kroz jedan lep i naporan period planiranja. Prvo smo odabrali najkvalitetnije i najudobnije stolove bez kojih užitak ne bi bio potpun. Zatim trebalo je odabrati sve one male stvari koje život znače. Losioni, ulja i arome posebno su odabrani za vas. Naš izbor se sveo ili na najpoznatije svetske brendove u oblasti uživanja ili na “kulinarske sposobnosti” nekoliko naših vrsnih farmaceuta. U sastojke lekovitih ulja i aroma odabrali smo neke od dobro čuvanih tajni alternativne medicine.

Učinili smo apsolutno sve da se blagotvorni efekti naše masaže osećaju dugo nakon što ruke iskusnog terapeuta napuste vaše telo. Mi smo sve radimo sami. Javljamo se na telefon, zakazujemo termine, dizajniramo brošure i naravno sprovodimo terapiju. Da li je moglo drugačije ? Ne. Mi volimo ovaj posao i želimo klijente koji su zadovoljni, koji se osećaju prijatno, dok im ukazujemo gostoprimstvo. Želimo klijente koji iz salona izlaze zadovoljni celokupnim doživljajem. Ovaj princip bio je od samog početka, ali i dalje jeste naš “biznis plan”.

Morali smo da potražimo i nekoga ko je jednako posvećen umetnosti i nauci masaže. To je morao biti neko ko će osigurati da naša raznovrsna klijentela nastavi da dobija terapiju visokog kalibra. Svaki terapeut je odabran prema našim bezkompromisnim standardima. Kako se broj naših zaposlenih povećava, mi nastavljamo da cenimo jedinstvenost individua koje su deo Kinetiko porodice, ali i slavimo njihovu različitost sposobnosti, umeća i iskustava, kao i pozitivnu energiju koju nose sa sobom.